IMPLICĂ-TE

DONEAZĂ

Sursa principală de finanțare a Asociației Suflet Mușcelean o reprezintă donațiile membrilor comunității. Datorită dumneavoastră putem să derulăm proiectele și acțiunile pe care ni le-am propus.

Unde merg banii
Toate resursele financiare provenite din donații și sponsorizări merg direct în proiectele Asociației. Avem proceduri stricte de alocare a resurselor financiare care provin din donații și sponsorizări. Astfel, fiecare solicitant de sprijin din partea Asociației trebuie să completeze un formular standard în care să prezinte situația care motivează cererea, să prezinte documente justificative (acolo unde este cazul), după care reprezentanți ai Asociației vor face o verificare la domiciliul solicitantului.

1. Oferirea unei mese calde. Cea mai mare parte din donații și sponsorizări merge direct în acoperirea costurilor generate de asigurarea unei mese calde, zilnic, pentru beneficiarii acestei forme de sprijin.

2. Acoperirea (total sau parțial) a cheltuielilor generate de intervenții sau tratamente medicale. Un procent însemnat din donații și sponsorizări este alocat sprijinului financiar pentru persoanele care solicită sprijin pentru acoperirea costurilor unor intervenții și/sau tratamente medicale.

3. Construirea unor obiective cu caracter social și/sau religios. În cazul în care vom avea fonduri suficiente, vom folosi o parte din acestea pentru a acoperi costurile de proiectare, autorizare, construire a unor centre de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate, precum și pentru obiective de cult.

4. Editarea revistei „SUFLET MUȘCELEAN”.

Cum faceți o donație

Cel mai simplu este să faceți un transfer bancar din contul personal, folosind datele de mai jos.

ASOCIAȚIA SUFLET MUȘCELEAN
RPJ NR. 5783/205/2019
CIF 41902078
Str. Negru Vodă, nr. 111, et.1, cam.3
Câmpulung, jud. Argeș
IBAN RON: RO09BTRLRONCRT0524226101
BANCA TRANSILVANIA CÂMPULUNG

Dacă doriți să faceți o donație în numerar (cash) sau dacă vreți să faceți o donație în natură (echipamente medicale, alimente, materiale de construcții, etc), luați legătura cu noi la adresa de mai sus sau ne puteți contacta prin email, la adresa sufletmuscelean@gmail.com. De asemenea, puteți cere, înainte de a dona, o destinație anume pentru fondurile transferate.